Orre IL

 

 

ORRE IDRETTSLAG

 

Orre Idrettslag er hjemmehørende på Pollestad i Klepp kommune. Idrettslaget ble startet i 1929 og har rundt 450 medlemmer. Laget drives i hovedsak på dugnad av tillitsvalgte og medlemmer, men har ansatt vaktmester i 60% stilling. Orre IL har et flott anlegg med egen hall, stadionanlegg på Pollestad med grasbane og grusbane. Laget har egen fotballbane med gras på Vik.

 

Idrettslaget er et såkalt fleridrettslag med tilbud om fotball, håndball og allidrett. Allidrett inkluderer friidrett, bading/ svømming, barneidrett og idrettskole. Orre IL har et tett samarbeid med Orre Skule om felles bruk av anlegg og lokaler. I en bygd som Orre er idrettslaget også et naturlig samlingspunkt med sosiale arrangement som 17. mai, bygdapub, vennefester, messer og utstillinger.

 

Fotball har rundt 13 lag i aktiv serie og A-lag herrer i 4. divisjon.

 

Håndball har rundt 13 lag aktive i serie og A-lag damer i 5. divisjon.

 

Allidrett og barneidrett har i år hatt tilbud om trening for de aller minste, 0- 3 år, 4 år, 5 år i tillegg til 1.kl til 4.kl. For de voksne har vi et tilbud om svømming og egen trimgruppe for de over 60.

 

Det er også allidretten som driver offentlig bading. Her er alle velkomne.

 

I Salteskogen er det treningsløype som blir vedlikeholdt av idrettslaget. Dette er en lysløype på 1960 meter. Lysa i skogen går av kl 22.00.

 

Draktfargene til Orre er grønn overdel og hvite bukser, og de har Jæren Olje og Tank logoen på shortsene.

 

 

 

 

Les mer på hjemmesiden til Orre Il ved å trykke her