Nærbø IL

 

 

Nærbø IL er et av Rogalands største idrettslag med rundt 1100 aktive medlemmer. De tilbyr medlemene aktiviteter som fotball, håndball, ishockey, curling, kunstløp, kjelkehockey, rullestolscurling og senioridrett.

Nærbø IL disponerer Nye Loen anlegget som er Norges beste kompaktanlegg for idrett.

Nærbø IL er en sterk og veletablert merkevare i hele regionen. Bakgrunnen for dette er idrettslagets vilje og evne til å sette seg meget ambisiøse mål - og nå dem!

Nærbø IL assosieres med en enorm dugnadsånd. Nye Loen står som et fysisk bevis på dette. Minde synlig - men helt sentral - er den store innsatsen alle rundt idrettslaget bidrar med i forhold til driften av Nærbø IL.

Nærbø IL er kjent for stor bredde. Visjonen til idrettslaget er at "vi vil ha alle med på laget". I Nærbø idrettslag er dette mer enn fine ord.

 

I Nye Loen på Nærbø finnes kun muligheter. Her er forholdene lagt optimalt til rette enten det handler om teambuilding, oppkjøringsperioder, turneringer eller enkeltkamper.

 

Utendørs tilbyr Nye Loen en gressbane og to kunstgressbaner. Begge kunstgressbanene har flomlys, og den ene også undervarme. Det betyr at her kan det spilles forball året rundt, og det er baner av topp kvalitet. Her er også en egen ballbinge og et flott delanlegg for friidrett.

 

Innendørs byr Nye Loen på to håndballbaner, svømmehall, ishockeyanlegg, curlingbane og styrkerom. I tillegg finnes velegnede kurs - og konferanserom, sammen med koselige oppholdsrom og eget kjøkken.

 

Som om ikke det skulle være nok, finnes det også godt tur- og treningsløyper i området. Og skulle du få behov for en forfriskende dukkert, ligger fristende sandstrender bare noen minutter unna.

 

På sikt vil det også komme tennisbane i tilknytting til anlegget.

 

 

Les mer om Nærbø IL på hjemmesiden deres ved å trykke her